Opening kindcentrum en nieuwe buitenruimte!

Komt u ook? We zouden het erg leuk vinden als u bij dit feestelijke moment aanwezig bent! Ons kindcentrum is een veilige en vertrouwde plek, een tweede thuis, waar kinderen van baby tot en met groep 8 de hele dag schitteren. Een tweede thuis waar ze meedoen aan uiteenlopende activiteiten zoals onderwijs, opvang en sport- en spel­activiteiten. Een tweede thuis waar ze doorlopend de juiste ondersteuning en de beste voorbereiding op het leven als middelbare scholier krijgen.

Op verschillende locaties hebben het openbaar basis­onderwijs en de kinderopvang hun krachten en expertise gebundeld. Het resultaat? Unieke kindcentra waar ieder kind de hele dag straalt! Opgroeien en ontwikkelen in één van onze kindcentra geeft kinderen een schitterende basis, waar ze de rest van hun leven profijt van hebben!

Op woensdag 1 februari 2017 openen de kindcentra in Walburg en Heer Oudelands Ambacht op feestelijke wijze hun deuren. We zijn er trots op dat ons kindcentrum hier deel van uitmaakt. Tevens nemen we dan de nieuwe buitenruimte officieel in gebruik.