Locatie De Tweemaster (Barendrecht)

Het aanbod
Uw kind is elke dag welkom van 7.00 uur tot 18.00 uur voor onderwijs en opvang. Opvang is mogelijk aansluitend aan de schooltijden en ook na 18.00 uur. Altijd een vertrouwd gezicht voor uw kind. Dankzij peuterstart en Viktor de Verkenner gaat uw kind goed voorbereid naar de basisschool. Veel vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd om mee te spelen. Uw kind heeft buiten alle ruimte om op ontdekking te gaan.

Nauwe samenwerking tussen school en opvang is prettig voor uw kind en handig voor u:

  • School en opvang werken als één team; leerkracht en pedagogisch medewerker werken samen bij Victor de Verkenner. Wanneer uw peuter naar groep 1 gaat, kent hij of zij de leerkracht al. Dat is prettig voor uw kind.
  • Wanneer uw peuter van de opvang naar de basisschool gaat, bespreken de pedagogisch medewerker en de leerkracht wat uw peuter allemaal al kan en waar hij of zij nog wat (extra) ondersteuning nodig heeft.
  • Uw peuter gaat voor sommige activiteiten naar de kleuters, zoals een sinterklaasviering of de kring. Ook spelen ze af en toe samen. Op het moment dat uw peuter dan naar de kleuterklas gaat, kent hij of zij het klaslokaal en veel van de andere kindjes al. Dat maakt het gemakkelijker voor uw peuter om te wennen.

Aanbod:

  • Leuke en leerzame activiteiten voor peuters van 2 en 3 jaar in het kinderdagverblijf of de peutergroep
  • Onderwijs van 4 tot 12 jaar bij een openbare school
  • Voor en na schooltijd de leukste opvang om samen met vrienden te spelen
  • Tijdens de vakantie beleeft uw kind de leukste opvang op de eigen locatie! Liever heel de dag groen doen? Uw kind kan tijdens de vakanties ook naar Wiedewei Buitengewoon.

Meer informatie over opvang in het kindcentrum? Kijk op de website van Kibeo.

Kindcentrum Nova De Tweemaster (Barendrecht)

Schoener 120
2991 JN Barendrecht

Opvang:
0180 – 654 284
tweemaster@kibeo.nl
www.kibeo.nl

© Copyright MetEldert